În 4 zile începe campania electorală. Din prima zi, Publika, Prime, NTV și alte posturi ale guvernării ne vor intoxica cu fețele lui Plahotniuc și Dodon care ne vor convinge că deja trăim mai bine. În orașe, vor apărea sute de panouri cu Constantin Țuțu, Eugeniu Nichiforciuc, Alexandr Bannicov, Vasile Bolea și alți tovarăși care vor să se mențină la putere încă 4 ani. Pe Facebook, sute de trolli prin intermediul a mii de conturi false vor lustrui imaginea regimului.

În prima săptămână, în primul raport financiar, PDM, PSRM și ȘOR vor declara probabil cheltuieli de 3.000.000 – 5.000.000 lei! Și astea doar cheltuielile oficiale!

Cheltuim transparent

Noi, ACUM, vom face o altfel de campanie. Vom cheltui transparent, din bani colectați legal de la mulți cetățeni. Din primele zile vrem să mergem să discutăm cu oamenii, să ajungem în peste 500 de localități din țară, să vorbim față în față cu zeci de mii de cetățeni.

Pentru aceasta, până pe 25 ianuarie avem nevoie de 890.000 lei. În acest moment, datorită sprijinului dvs. am reușit să acumulăm 385.000 lei! Mulțumim tuturor pentru donație și implicare! Banii colectați vor fi investiți după cum urmează:

În fiecare circumscripție:

  • 15.000 de pliante
  • 1.000 postere A3
  • 300 de litri de benzină
  • chiria sălilor

La nivel național:

  • promovare online pe Facebook și Google
  • eveniment de lansare
  • conferințe de presă

Cum puteți dona

  • la sediile partidelor – PAS (str. A. Mateevici 31) și Platforma DA (str. 31 August 1989 nr. 15)
  • prin transfer e-banking (vezi detalii aici)

Învingem ACUM pentru dreptate și viață bună!

Doar cu ajutorul dumneavoastră putem reuși! Doar dacă fiecare cetățean se implică, în măsura posibilităților, vom învinge în aceste alegeri, vom schimba acest regim, vom face dreptate oamenilor, vom elimina din sistem toți judecătorii și procurorii corupți, iar justiția independentă îi va pedepsi pe hoți și le va confisca averile.

Vom construi o economie puternică în care regulile se respectă, iar oamenii vor putea avea venituri mari prin muncă cinstită. Vom dezvolta instituții ale statului puternice care să ne protejeze. Oamenii vor avea de lucru aici, acasă, și nu vor pleca cu zecile de mii din sate și orașe.

Ni se va face în sfârșit dreptate și vom avea din nou încredere și mândrie față propria țară. Învingem ACUM pentru dreptate și viață bună!