Anton Gamurar

Circumscripția 35 - or. Căușeni

Votează ACUM pentru Anton Gamurar!
Angajament față de cetățeni
Trei lucruri importante despre Anton Gamurar
  • Eu am luptat în războiul de pe Nistru. Nu a fost ușor, dar disciplina de fier m-a întărit mereu. Nimic nu mi-a stat în cale, nici mie, nici ostașilor mei. Spiritul de echipă ne-a salvat de multe ori nu doar sănătatea, dar și viața. Această experiență mă ajută să duc lucrurile la capăt și să nu cedez în fața greutăților.
  • Sunt general-maior de poliţie, am participat la formarea tuturor trupelor speciale ale Ministerului de Interne ale Moldovei independente, începând de la prima companie creată în cadrul Batalionului de patrulă şi santinelă, apoi – a fostului OMON. Mi-am făcut studiile la Şcoala militară superioară din Petersburg . În 1991 a fost formată Brigada de poliţie cu destinaţie specială „Fulger”, pe care am condus-o până în 1997.
  • M-am implicat ACUM în politică nu pentru că aș avea vreo ambiție personală, ci vreau să pun și eu umărul la schimbarea pe care ne-o dorim cu toții: o schimbare fundamentală a clasei politice și a modului de gestionare a treburilor administrative în Republica Moldova.