Eleonora Cercavschi

Circumscripția 47 - or. Camenca, Rîbnița, Dubăsari și Grigoriopol

Votează ACUM pentru Eleonora Cercavschi!

Contactați-mă și echipa mea va veni ACUM la Dvs:

Telefon: 069 156 031   SAU   Facebook

Angajament față de cetățeni

Anul nașterii: 1960

Trei lucruri importante despre Eleonora Cercavschi
  • Realizez foarte bine că va fi o luptă grea pe un teren minat, dar consider că ACUM ori niciodată trebuie să ne croim o altă soartă, la care să se închine și cruzii noștri dușmani, care de aproape 30 de ani ne țin îngenunchiați cu capetele plecate ca să nu vedem soarele.
  • Sunt directoarea liceului „Ștefan cel Mare” din Grigoriopol, am învățat să muncesc cu demnitate în condițiile vieții de ostateci ai regimului de la Tiraspol și știu să rezist în fața pericolelor, păstrându-mi identitatea. Vreau să trăim într-o țară în care Omul este liber, are drepturi egale, nu este discriminat și trăiește în bunăstare. Niciun copil sau părinte nu trebuie să plece de ACASĂ pentru că nu are condiții de viață normale.
  • Din 1992 am devenit o luptătoare fără voia mea, refuzând categoric să predau „limba moldovenească” cu caractere chirilice. Ca orice tânără, sigur că şi eu visam la un viitor fericit, dar aşa s-a întâmplat că drumul meu în viață este mai dificil. Oricum, mă străduiesc mereu să-l parcurg onorabil și nicidecum nu mă consider nefericită, ba din contra, sunt foarte fericită că am demonstrat că pot să stau în picioare, atunci când unii vor să mă îngenuncheze.