Grigore Cobzac

Circumscripția 38 - Hâncești

Parlamentul trebuie întors oamenilor, deoarece este al oamenilor şi trebuie să lucreze pentru oameni!

Votează ACUM pentru Grigore Cobzac!

Contactați-mă și echipa mea va veni ACUM la Dvs:

Telefon: 079 502 009   SAU   Facebook

Angajament față de cetățeni

Anul nașterii: 1959

Locul Nașterii: s. Cărpineni, Hâncești

Activitate profesională
  • Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, 2014 – prezent
  • Președinte al raionului Hâncești, 2011-2015
Studii
  • Licență inginer-constructor, Universitatea Tehnică din Moldova, 1975 – 1980
Trei lucruri importante despre Grigore Cobzac
  • Am crescut în Cărpineni, Hîncești, iar mahalaua unde am copilărit este acum pustie și tăcută, și nu pot să mă împac cu asta. Îmi doresc ca fiul, nora și nepotul să trăiască fericiți în Moldova, alături de noi, nu în Italia.
  • Fiind inginer de profesie sunt învățat să acționez cu precizie, cu raționament și corectitudine. Experiența de două mandate, în calitate de Președinte de raion și ulterior deputat, îmi justifică optimismul și dorința de a face această schimbare pentru oamenii Moldovei.
  • În mandatul precedent am fost unul dintre cei puțini care nu au trădat și nu au vândut votul şi încrederea delegată de către cetățeni. Cred că responsabilitatea este condiția de bază pentru a crea o familie fericită, precum și o țară a bunăstării.
Trei soluții pentru circumscripție
  1. Locuri de muncă acasă. Voi munci pentru a stopa presiunile asupra antreprenorilor din sate și orașe, a stimula mediul de afaceri local, iar aceasta va duce la mai multe oportunități de angajare în localitatea ta.
  2. Condiții bune de viață. Voi munci pentru ca localitățile noastre să aibă acces la apă potabilă și canalizare și pentru ca grădinițele, școlile și spitalele noastre să fie bine echipate. Oamenii merită o viață confortabilă și demnă.
  3. Ordine și curățenie. Voi munci pentru localități administrate corect, fără mizerie și gunoi pe străzi. Oamenii vor trăi într-un mediu sănătos și sigur pentru familiile lor.