Inga Grigoriu

Circ. 25 - mun. Chișinău (BOTANICA)

Țara noastră poate fi una prosperă, cu oameni fericiți și dornici să rămână aici, Acasă. E nevoie doar să nu mai alegem hoți și corupți la guvernare. Astfel, uniți și consolidați, vom reuși împreună să ne construim țara de vis.

Votează ACUM pentru Inga Grigoriu!

Contactați-mă și echipa mea va veni ACUM la Dvs:

Telefon: 069 739 892   SAU   Facebook

Angajament față de cetățeni

Anul nașterii: 1979

Activitate profesională
  • Vicepreședintă a Partidului Platformei Demnitate și Adevăr
  • Președintă, fondator A.O.Decid, coordonator de proiecte în cadrul acestei asociații obștești.
  • A activat mai mult de 10 ani în domeniul privat în cadrul a câtorva societăți cu răspundere limitată (2003-2015), astfel am ajuns să cunosc bine probleme cu care se confruntă micul business în particular și mediul de afaceri la general.
Studii
  • Masterand la Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Facultatea Relații Internaționale, Științe Politice și Jurnalism
  • Licențiată în Arte dramatice la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, absolvită în 2002
Trei lucruri importante despre Inga Grigoriu
  • Sunt un cetătean activ și reponsabil. Mereu m-am implicat ca voluntar în diverse proiecte care m-au ajutat să contribui la o schimbare pozitivă a societății în care trăiesc. Astfel, în 2011 am pus bazele unui „Laborator de Creaţie CAROUSEL” – un proiect orientat spre art-terapie, prin care diverşi membri ai sosietăţii se antrenează în activităţi creative. Grupuri ţintă: copii din familii social-vulnerabile, persoane cu dizabilităţi, părinţi şi copii, elevi, tineri, grupuri de creaţie ş.a.
  • În 2012-2013 am fost vicepreședintă a JCI Moldova – cea mai mare organizaţie pentru tineri lideri şi antreprenori prezentă în peste 120 țări, a cărei misiuni este să dezvolte cetățeni activi și responsabili și care mi-a permis în 2013 să particip în cadrul JCI Academiei de leadership, Fukuyama, Japonia.
  • În 2013-2014 am fos mentor în cadrul Junior Achievement Moldova, organizație obştească orientată spre educația economică și antreprenorială a tinerei generaţii. Din 2015 sunt și activist civic, participant în diverse acțiuni a căror scop este de a atrage atenția opiniei publice naționale și internaționale asupra problemelor cu care se confruntă țara noastră. În 2017 am participat în cadrul programului the Generation of Active Leaders, susținut de International Republican Institute’s, Varșovia, Polonia. Tot în 2017 am participat la creşterea capacităţilor în domeniul promovării roboticii educaționale ca oportunietate de cultivare a aptitudinilor în domeniul ştiinţelor şi tehnologiilor.