Ion Iovcev

Circumscripția 48 - or. Slobozia, mun. Tiraspol și Bender

Votează ACUM pentru Ion Iovcev!

Contactați-mă și echipa mea va veni ACUM la Dvs:

Telefon: 060 963 897   SAU   Facebook

Angajament față de cetățeni
Trei lucruri importante despre Ion Iovcev
  • Sunt căsatorit, am doua fiice, o nepotică și un nepotel. Locuesc si activez pe malul stâng al Nistrului din anul 1975. Mai mult de un sfert de veac (27 mai 1992) mențin funcția de director al Liceului Teoretic din Tiraspol, unica institutie cu predare în Limba Română din municipiu. În acești ani am reușit să apăr și să mențin împreună cu colectivul de profesori și părintii elevilor această instituție a DEMNITĂȚII NAȚIONALE, care se numește – Liceul Teoretic „LUCIAN BLAGA”. Sunt decorat cu „Ordinul Republicii ”Ordinul Romaniei” Pentru Serviciu Credincios în grad de Comandor, Ordinul „Steaua Romaniei in grad de Cavaler„
  • Activitatea în funcție de director al Liceului, întâlnirile pe care le-am avut de-a lungul anilor cu foarte mulți oameni din regiunea de Est a Republicii Moldova, cunoscând bine problemele cu care se confruntă ei și vorbind despre ele la Chisinău, București, Washington, Viena, Varsovia, Helsinki a condus la acumularea experienței mele în apărarea Drepturilor Omului de care este atât de necesar, aici, în Transnistria, unde sunt flagrant încălcate!
  • Am rămas să fiu aici, în Tiraspol, un model pentru cei care cred că atunci când te îneci nu mai este salvare! Noi însă am demonstrat că, luptând putem învnge!