Mariana Cușnir

Circumscripția 19 – Orhei

Îmi voi dedica eforturile pentru bunăstarea ţării mele, fiindcă aici și ACUM îmi doresc să trăiesc alături de copiii mei, familie şi prieteni.

Votează ACUM pentru Mariana Cușnir!

Contactați-mă și echipa mea va veni ACUM la Dvs:

Telefon: 076 732 973   SAU   Facebook

Angajament față de cetățeni

Anul nașterii: 1981

Locul Nașterii: or Orhei

Activitate profesională
  • Director executiv, Fundația Comunitară Orhei, 2013 – prezent
  • Agent comercial, Trigor AVD SRL, 2004 – prezent
Studii
  • Masterat în Drept privat, ULIM
  • Licenţiatǎ în Administrare Publică, Academia de Administrare Publicǎ pe lânga Preşedintele Republicii Moldova
Trei lucruri importante despre Mariana Cușnir
  • M-am născut în Orhei şi trăiesc aici de 37 de ani. Nu am plecat şi nu vreau să plec din ţară pentru căutarea unui trai mai bun. Vreau să-l construiesc aici acasă și să-mi văd familia fericită.
  • Am studii juridice și în administrare publică. De 14 ani muncesc onest în sectorul privat, cunosc toate greutățile cu care se confruntă antreprenorii și știu cum trebuie să dezvoltăm acest domeniu pentru ca salariile să crească, iar oamenii să aibă de lucru în localitățile lor.
  • De 3 ani mă implic în activităţi civice şi sociale, fiindcă am înțeles că nu mai putem sta deoparte și lăsa societatea în sărăcie și minciună. Schimbarea pornește de la fiecare dintre noi.
Trei soluții pentru circumscripție
  1. Locuri de muncă acasă. Voi munci pentru a stopa presiunile asupra antreprenorilor din sate și orașe, a stimula mediul de afaceri local, iar aceasta va duce la mai multe oportunități de angajare în localitatea ta.
  2. Condiții bune de viață. Voi munci pentru ca localitățile noastre să aibă acces la apă potabilă și canalizare și pentru ca grădinițele, școlile și spitalele noastre să fie bine echipate. Oamenii merită o viață confortabilă și demnă.
  3. Ordine și curățenie. Voi munci pentru localități administrate corect, fără mizerie și gunoi pe străzi. Oamenii vor trăi într-un mediu sănătos și sigur pentru familiile lor