Oazu Nantoi

Circumscripția 12 – Sângerei

Lumea-i plină de exemple pozitive, când oamenii se bucură de viață în țările lor. Vreau ca și Moldova noastră să devină un exemplu pozitiv de luptă cu corupția guvernanților, de revenire la calea cea dreaptă!

Votează ACUM pentru Oazu Nantoi!

Contactați-mă și echipa mea va veni ACUM la Dvs:

Telefon: 069 152 806   SAU   Facebook

Angajament față de cetățeni

Anul nașterii: 1948

Locul Nașterii: Cernăuți, RSS Ucraineană

Activitate profesională
  • Analist politic și expert în problema transnistreană
  • ex-deputat în Parlamentul Republicii Moldova
  • fost candidat la Primăria mun. Chișinău în 2015
Studii
  • Universitatea Tehnică a Moldovei, inginer-electrician
Trei lucruri importante despre Oazu Nantoi
  • M-am născut în Cernăuți într-o perioadă dificilă și de-a lungul anilor am acumulat experiența și cunoștințele necesare. Ca inginer știu ce înseamnă să rezolvi probleme concrete, fără demagogie și promisiuni deșarte.
  • Opinia mea în calitate de expert a fost solicitată și apreciată de mai multe organizații internaționale, în mai multe capitale – numai nu de guvernanți. Pe ei nu-i interesează bunele practici și guvernarea responsabilă. Vreau să demonstrez că Moldova este a noastră și a copiilor noștri, nu a hoților!
  • De greșit – am greșit și eu ca toată lumea. Însă n-am trădat și nu m-am vândut. N-am fost indiferent și m-am implicat, fără a mă gândi la funcții sau la vârstă. Îmi place să lucrez cu cei tineri și să-i susțin, pentru ca să-i vedem alături de noi acasă.
3 soluții pentru circumscripție
  1. Locuri de muncă acasă. Luptând cu corupția vom opri plecarea tinerilor – locurile de muncă vor fi create prin stoparea presiunilor asupra antreprenorilor, prin aducerea investițiilor în localitățile noastre, prin ajutorarea producătorilor locali să-și realizeze producția în condiții sigure
  2. Condiții bune de viață. Voi munci pentru a asigura servicii medicale accesibile și calitative, fără estorcarea banilor de la pacienți. Asigurarea accesului la apă potabilă și canalizare va fi prioritatea mea. Voi munci și pentru crearea un sistem civilizat de colectare a gunoiului
  3. Poliție care să protejeze oamenii. Vom crea un sistem de poliție comunitară – organele de poliție vor fi în slujba comunităților, și nu a puterii centrale.