Petru Frunze

Circumscripția 37 - Ialoveni-Căușeni

Sunt alături de cetățeni atunci când țara are nevoie, vreau să locuim civilizat la baștina noastră, alături de familii.

Votează ACUM pentru Petru Frunze!

Contactați-mă și echipa mea va veni ACUM la Dvs:

Telefon: 078 621 619   SAU   Facebook

Angajament față de cetățeni

Anul nașterii: 1985

Locul Nașterii: s. Dănceni, Ialoveni

Activitate profesională
  • Președinte OT Ialoveni, Membru al Biroului Permanent, PAS
  • Primar al satului Puhoi, Ialoveni, 2011 – prezent
  • Avocat, 2009-2010
Studii
  • Licență în Drept Penal, ULIM, 2003-2008
Trei lucruri importante despre Petru Frunze
  • Am fost crescut și educat în satul Puhoi, unde trăiesc și acum. Fiind în funcția de primar am vazut cât de greu trăiesc oamenii, știu grijile fiecăruia, de la mic la mare. Vreau ca toate familiile să locuiască împreună în bunăstare.
  • Studiile la Facultatea de Drept și activitatea de avocat m-au învățat că doar asigurând respectarea drepturilor omului și realizând reforme adevărate în justiție putem construi o țară prosperă.
  • Fiind ales pentru prima dată în funcția de primar la 26 de ani, am muncit pentru cetățeni și am reușit să câștig încrederea acestora și pentru al 2-lea mandat. Am luptat cu nedreptatea și mi-am dedicat energia pentru a rezolva problemele oamenilor. Cred că împreună, prin implicarea oamenilor onești, putem schimba lucrurile.
Trei soluții pentru circumscripție
  1. Locuri de muncă acasă. Voi munci pentru a stopa presiunile asupra antreprenorilor din sate și orașe, a stimula mediul de afaceri local și produsele autohtone, iar aceasta va duce la mai multe oportunități de angajare în localitatea ta.
  2. Condiții bune de viață și modernizarea satelor. Voi munci pentru ca localitățile noastre să aibă acces la canalizare și apă potabilă, să devină un mediu confortabil pentru locuitori. Voi pleda pentru ca impozitele achitate de dumneavoastră și de către agenții economici să rămână pentru dezvoltarea satului.
  3. Implementarea proiectelor cu finanțare europeană. Voi munci pentru implementarea proiectelor locale și regionale, ca să asigurăm finanțarea necesară pentru salubrizarea localităților, drumuri calitative, iluminat public, transport calitativ de pasageri, pentru un nivel de trai european acasă.