Valeriu Munteanu

Circumscripția 18 – Orhei-Călărași

Vin să pun umărul la debarcarea de la guvernare a hoților, în vederea reîntoarcerii Republicii Moldova cu fața către România, către UE, către democrație, către stat de drept, către bunăstare pentru fiecare cetățean.

Votează ACUM pentru Valeriu Munteanu!

Contactați-mă și echipa mea va veni ACUM la Dvs:

Telefon: 069 474 723   SAU   Facebook

Angajament față de cetățeni

Anul nașterii: 1980

Locul Nașterii: Floreni, Anenii Noi

Vezi CV Candidat
Activitate profesională
  • Deputat în Parlamentul Republicii Moldova, 2009-2015
  • Ministru al Mediului, 2015-2017
Studii
  • Licență în Drept, Universitatea „Valahia” din Târgoviște, România, Facultatea Științe Juridice, 2003
  • Cursuri de masterat la Universitatea din București, Facultatea „Sociologie și Asistență socială”
Trei lucruri importante despre Valeriu Munteanu
  • Sunt născut și locuiesc într-o suburbie a Chișinăului, unde am fost primar. Ca deputat și ministru al Mediului întotdeauna am servit cetățenii Republicii Moldova cu sinceritate și dedicație. Vreau ca cele 4 fiice ale mele să rămână să locuiască acasă, într-o societate bazată pe respect sfânt față de lege și față de semenii noștri.
  • Sunt jurist de meserie, cu studii la Târgoviște și București, și cunosc în profunzime realitatea politică, administrativă și socială din Republica Moldova. În activitatea anterioară de deputat am scris peste 130 de proiecte de lege și 35 de sesizări la Curtea Constituțională.
  • Îmi doresc ca cetățenii Republicii Moldova, care fac cel mai puțin sport dintre toți europenii, să devină mai sănătoși și să facă mai mult sport. Particip cu regularitate la maratoane și semi-maratoane, inclusiv în vederea popularizării alergării, un sport accesibil pentru fiecare.
De ce trebuie să votezi Valeriu Muntenau

Votul pentru Valeriu Munteanu este o garanție a investigării corecte a furtului miliardului, a condamnării vinovaților, inclusiv a lui Șor, și a reîntoarcerii banilor furați în vistieria statului, scutind cetățenii, inclusiv orheienii, de povara achitării din buzunarele lor, timp de 25 de ani, a banilor furați.

Pentru a debarca de la guvernare binomul toxic Plahotniuc–Dodon și a servitorului lor Ilan Șor, pentru întoarcerea R. Moldova cu fața către România, către UE, către democrație, către stat de drept, către justiție corectă și presă liberă, către bunăstare pentru fiecare cetățean al statului nostru!

Pentru a-l băga la pușcărie pe Ilan Șor, executantul furtului unui miliard de dolari din buzunarele cetățenilor. Acesta a fost condamnat la șapte ani și jumătate de pușcărie, s-a refugiat la Orhei, unde protejat de Plahotniuc se pregătește să „emigreze” în Parlament, pentru a avea imunitate parlamentară, scăpând astfel de închisoare