Mulțumim tuturor celor care și-au acordat votul pentru candidații blocului ACUM. Datorită vouă, avem peste 80 de primari în localități mari, aleși în primul tur și peste 160 de candidați care au acces în turul doi.

În această campanie electorală, Blocul ACUM a avut cheltuieli de peste 2.4 milioane lei, dintre care peste 1.2 milioane lei pentru cheltuieli de publicitate, 840.000 lei au mers pentru pliante, afișe, banere și alte materiale promoționale, iar 66.000 lei au fost alocați pentru a organiza întruniri electorale. Pe lângă resursele financiare pe care le-am primit de la bugetul de stat ca urmare a rezultatului alegerilor parlamentare din februarie 2019, am reușit să colectăm peste 430.000 lei din donații de la persoane fizice și 206.000 lei de la persoane juridice. Pe această cale,  mulțumim tuturor donatorilor care au fost alături de noi.

Muncă noastră însă nu se oprește aici. Candidații Blocului ACUM au nevoie de susținere și în continuare, iar noi avem nevoie de suportul dvs. Chiar dacă reprezentanții fostului regim au pierdut în marea majoritate a primăriilor şi consiliilor locale pe care le dețineau până la aceste alegeri, unii din ei au fost realeşi din inerţie, datorită dezinformărilor, promisiunilor mincinoase și manipulărilor. Aceasta demonstrează cât de multă muncă trebuie să mai depunem pentru a schimba lucrurile în ţară.

Pentru ultimele zile de campanie, planificăm să distribuim peste 150.000 de pliante, să batem la zeci de mii de uși și să organizăm câteva sute de întâlniri. Ne puteți susține în mai multe modalități: să faceți campanie alături de candidații ACUM, să mergeți de la ușă la ușă alături de ei, să distribuiți materiale electorale, să vorbiți despre cauza noastră prietenilor și rudelor dvs., dar și să susțineți financiar blocul ACUM. Spre deosebire de ceilalți, partidele componente ale blocului ACUM fac apeluri la donații pentru că nu au în spate oligarhi sau finanțatori bogați care să decidă totul în partid. Avem democrație internă, finanțare corectă și transparentă, bazată pe donațiile individuale ale multor oameni.

Orice donație, oricât de mică, poate face diferența. Puteți dona către Blocul Electoral ACUM – Platforma DA și PAS prin transfer bancar sau în numerar la sediile partidelor PAS și Platforma DA.

TRANSFER BANCAR

Puteți merge la sediul băncii dvs., sau să îl realizați prin intermediul platformelor de internet banking. Datele bancare sunt indicate mai jos:

  • Blocul electoral ACUM Platforma DA si PAS
  • IBAN: MD15AG000000022513786254
  • c/f 44803024
  • Adresa Juridica mun. Chișinău str. 31 August 1989 nr.15

Vă rugăm să specificați în comentariul transferului următoarele date: ocupația, locul de muncă, sursa veniturilor donate și data nașterii. Vă mulțumim!

NUMERAR 

Sediul PAS. Str. Mateevici 31, Chișinău, Republica Moldova. Telefon: 069704657

Sediul Platformei DA. Str. 31 August 1989 15, Chișinău, Republica Moldova. Telefon: 068414092

Leave a Reply